Askeladden Ressurssenter
Ranenget 4,
8626 Mo i Rana
Telefon 75 15 66 00
post@askeladdenressurs.no

VÅRE VEILEDERE

Grete Lian
Grete Lian Daglig leder
Grete er gründer, arbeidsleder og daglig leder. Hun har vært med siden oppstart i 1998. Grete har utdannelse innen økonomi og ledelse og master practitioner innenfor NLP. Grete jobber med administrasjon og utvikling.

Mobil: 952 00 242
grete@askeladdenressurs.no

Sissel Åvitsland
Sissel ÅvitslandArbeidsleder
Sissel er gründer, arbeidsleder og økonomi ansvarlig. Hun har vært med siden oppstart i 1998. Sissel har utdannelse innen økonomi og ledelse og master practitioner innenfor NLP. Sissel jobber med administrasjonen og produksjonen.

Mobil: 466 23 843
sissel@askeladdenressurs.no

Sidsel Langseth
Sidsel LangsethArbeidsleder
Sidsel er arbeidsleder og kassa ansvarlig. Hun har jobbet på Askeladden siden 2007. Sidsel har helsefaglig bakgrunn og utdannelse innen NLP. Hun har også en del frivillige verv. Hennes ansvarsområde er innenfor salg og innkjøp.

Mobil: 482 35 162
sidsel@askeladdenressurs.no

Janne Lomøy Bogen
Janne Lomøy BogenArbeidsleder
Janne er arbeidsleder og er ansvarlig for service avdelingen. Hun har vært ansatt siden 2012. Janne har utdannelse innenfor kontor og markedsføring. Janne har en allsidig arbeidsbakgrunn, og en del frivillige verv. Hennes ansvarsområde er spesielt serviceoppdrag og lunch drift.

Mobil: 970 66 655
janne@askeladdenressurs.no

Jan Willem (Wim) Kok
Jan Willem (Wim) KokAvdelingsleder BUA
Wim er arbeidsleder og BUA ansvarlig. Han har vært ansatt på Askeladden siden våren 2017. Wim er fra Nederland og har bakgrunn der som marine jeger soldat. I Norge har han blant annet jobbet som butikksjef for både Intersport og G-sport. På Bua har han ansvar for kunder og utstyr. Han er også veileder for deltagere som har arbeidstrening på Bua.

Mobil:

Kamilla Fagerland
Kamilla FagerlandArbeidsleder
Kamilla er arbeidsleder med ansvar for møbelavdeling og kaffebar. Hun var tidligere med og startet Grønn Mani, den lille thrift shopen som fantes i sentrum av Mo I Rana en kort periode. Mai 2019 ble hun ansatt på Askeladden Ressurssenter. Hun er utdannet frisør og har jobbet mye som dette, men har og så reist rundt om i verden og prøvd forskjellige yrker.

Mobil: 94 84 84 56
e-post: kamlaft@gmail.com

Elisabeth Kristoffersen
Elisabeth KristoffersenArbeidsleder
Elisabeth er arbeidsleder med ansvar for Grønn Mani og bokavdelingen. Hun var tidligere med og startet Grønn Mani, den lille thrift shopen som fantes i sentrum av Mo I Rana en kort periode. I November 2018 ble hun ansatt på Askeladden Ressurssenter. Hun er utdannet vernepleier og spesialpedagog.

Mobil: 94 84 84 56
e-post: kamlaft@gmail.com